Shoppacart

Meertalige webshop voor nieuw product

Bedrijf:
Shoppacart

Services:
Webshop, grafische vormgeving, online marketing

Innovatief concept
Shoppacart, de opvouwbare, persoonlijke winkelkar die je bezoek aan de supermarkt veiliger en makkelijker maakt. Je laadt je boodschappen in tijdens het shoppen, en hoeft ze pas weer uit te laden wanneer je thuis bent.

De uitdaging

Shoppacart kwam naar ons met de vraag om snel een webshop op te zetten waarmee ze hun unieke product kunnen lanceren op de Europese markt. De website moest voorzien worden in vier verschillende taalversies.

Het resultaat

Een meertalige webshop met een moderne look and feel die geschikt is voor online marketing en makkelijk te beheren valt via een app op je gsm. Bestellingen kunnen snel opgevolgd worden waardoor klanten kunnen genieten van een snelle levering.

Meertalige website met webshop

Shoppacart is een uniek concept en dat straalt deze website ook uit. Alles klaar en duidelijk uitgelegd! De geïntereseerde consument vindt er alle info die hij/zij nodig heeft om zijn/haar aankoopbeslissing te maken.

Online marketing campagne

Hoe verkoop je een product? Je bepaalt de doelgroepen en bekijkt hoe je deze het best kan bereiken. Voor Shoppacart lanceerden we een geïntegreerde online marketing campagne in verschillende fases.

Shoppacart maakt gebruik van onze intuïtieve webshopmodule. Beheer je assortiment en bestellingen eenvoudig via de app op je smartphone. Abandoned carts meldingen, coupons, promo- en loyalty acties, het kan allemaal.

Meertalig & makkelijk te beheren door klant

Bekijk ook onze andere cases!

Wil jij ook online schitteren?

En genieten van het creatieve brein van onze digitale experten?
Laat je gegevens achter. Ons digital team bekijkt graag hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen boosten!

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)