Reddi - online marketing en websites

Word schilder

Stap in het vak van je leven

Bedrijf:
Bouwunie

Services:
Concept, grafische vormgeving, website, online marketing

Kandidaten voor knelpunt beroep
Bouwunie behartigt de belangen van kmo’s in de bouwsector. Eén van de problemen waarmee de sector kampt, is het tekort aan schilders en andere vakmensen. 

De uitdaging

Bedenk een campagne om mensen te motiveren om zich te laten omscholen tot schilder. 

Het resultaat

Een leuk concept en een strategisch goed funtionerende campagne, geshoot in onze eigen fotostudie en een bijpassende themawebsite, geschikt voor online marketingcampagnes.

Concept van A tot Z

Een one-stop-shop voor campagnes, dat zijn wij vaak. Van het bedenken van het concept, tot de uitvoering (copy, fotografie, vormgeving en website) en strategische planning. En al dat moois gewoon inhouse!

Campagnewebsite 

Een catchy website waarop alle online marketing efforts terechtkomen. De bezoeker, die via de campagne terechtkomt op deze site, wordt nog eens extra gemotiveerd om de opleidingen te bekijken. Wie nog niet helemaal overtuigd is, wordt netjes via remarketing terug opgepikt.

Online marketing

Facebook en Instagram werden gebruikt voor de digitale marketingcampagne. Afbeeldingen met Rob (de fietser), Julie (de boekhoudster) en Willy (de kok) werden specifiek gebruikt naar duidelijke doelgroepen. De afbeeldingen brachten de bezoekers naar een webpagina die het verhaal van de persoon in kwestie vertelde. Deze kortstondige, intensieve campagne genereerde 1.5 miljoen impressies op sociale media en zorgde voor meer dan 13.000 kliks naar de website. 

Bekijk ook onze andere cases!

Contact

Bel ons. +32 (0)14 24 26 60
Ook interesse in een creatieve campagne met alles erop en eraan? Of heb je een andere digitale uitdaging waar je graag de hulp van onze experten voor inroept? Stuur ons een berichtje en we contacteren je zo snel mogelijk.

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)