Maak Uw Bedrijf Onweerstaanbaar Met Reddi's Employer Branding

Welkom bij Reddi! Wij zijn experts in het helpen van organisaties in knelpuntberoepen om op te vallen en het beste talent aan te trekken. In sectoren, waar de druk hoog is en goed personeel schaars, maken wij het verschil met creatieve en effectieve employer branding campagnes.

1

Inzicht krijgen: We beginnen met een diepgaande analyse van uw organisatie. We leren uw cultuur, waarden en missie kennen en begrijpen wat uw medewerkers motiveert en inspireert. Dit stelt ons in staat om een authentiek en aantrekkelijk werkgeversimago te creëren.

2

Strategie ontwikkelen: Op basis van onze inzichten ontwikkelen we een strategie die uw unieke verhaal vertelt. We bepalen welke kernboodschappen en visuele elementen uw organisatie het beste vertegenwoordigen en hoe we deze effectief kunnen communiceren naar uw doelgroep.

3

Inspirerende content: Onze creatieve experts produceren inspirerende en authentieke content. Dit omvat video's, foto's, blogs en testimonials die de essentie van werken in uw organisatie vastleggen. We laten de echte verhalen van uw medewerkers zien, zodat potentiële kandidaten een duidelijk beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.

4

Slimme verspreiding: Het hebben van geweldige content is slechts de helft van het verhaal. We zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste plekken terechtkomt. Dit betekent gerichte campagnes op social media, uw website, gespecialiseerde zorgplatforms en bij evenementen. We maken gebruik van de nieuwste digitale marketingtechnieken om de zichtbaarheid en impact van uw boodschap te maximaliseren.

5

Resultaten Meten en Bijsturen: Een campagne is pas echt succesvol als we de resultaten kunnen meten en waar nodig kunnen bijsturen. We volgen nauwgezet de prestaties van de campagne, analyseren de data en passen onze strategie aan om optimale resultaten te garanderen. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op een positieve ROI.

Onze Aanpak

Elke organisatie of bedrijf is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Bij Reddi gaan we voor maatwerk:

Waarom Reddi?

Elke organisatie is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Bij Reddi gaan we voor maatwerk:

Specialisten in Knelpuntberoepen: We kennen de uitdagingen van knelpuntberoepen door en door en weten precies wat werkt. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om campagnes te creëren die resoneren met professionals.

Creatief en Vernieuwend: Onze frisse ideeën en innovatieve benaderingen zorgen ervoor dat uw organisatie opvalt. We blijven op de hoogte van de laatste trends en technieken in digitale marketing om ervoor te zorgen dat uw boodschap effectief wordt overgebracht.

Resultaatgericht: We gaan voor echte resultaten die u kunt zien en voelen. Onze focus ligt op het behalen van meetbare en duurzame resultaten die een positieve impact hebben op uw organisatie.

Applicant Tracking System?

Een ATS, oftewel Applicant Tracking System, is als de superheld van het wervingsproces! Het is een software die alles regelt, van het posten van vacatures tot het managen van sollicitanten. Stel je voor: geen stapels cv's meer op je bureau, maar alles netjes georganiseerd en digitaal! Het beste deel? Het biedt coole functies zoals automatische cv-screening en interviewplanning, waardoor je meer tijd hebt om jezelf een virtuele high-five te geven. Met handige analyses en rapportages kun je ook ontdekken welke wervingsstrategieën het beste werken. En laten we niet vergeten dat het zorgt voor een soepele samenwerking tussen jou, HR en andere teamleden. Reddi koppelt jouw bestaande ATS of helpt je om er eentje op te zetten. Uiteraard kan je steeds op de traditionele manier blijven werven als je dat zou wensen.

Neem contact op

Klaar om uw bedrijf of organisatie onweerstaanbaar te maken? Neem vandaag nog contact op met Reddi. Samen maken we van uw werkplek een plek waar iedereen wil zijn.

Reddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren

Dennenlaan 6
B-2340 Beerse
+32 (0)14 24 26 60
info@reddi.be
BE0461 095 042

Socials


Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be