Reddi - online marketing en websites

Online marketing

Wat is online marketing eigenlijk? Het is het bereiken van je ideale klant online met je product of service. Afhankelijk van wat je doel is, kan je online marketing als ideale tool inzetten om je doelgroep te bereiken. Verkoop je een product? Dan zal je online marketing campagne er anders uitzien dan wanneer je bijvoorbeeld een service verkoopt.

Zichtbaar zijn in Google.
Dat willen alle ondernemers en bedrijven uiteindelijk. Hoe hoger je rankt in Google, hoe beter de zichtbaarheid van je bedrijf is dus hoe meer de omzet stijgt.

Reddi voorziet elke ondernemer van een totale online marketingstrategie. Wat bedoelen we daarmee? We nemen de volledige online marketing uit je handen. Zo hoef jij als ondernemer geen 80 ballen in de lucht te houden en dat het liefst tegelijkertijd. Een goede online marketingstrategie zorgt voor meer leads, meer websitebezoekers en dus meer omzet.

Bij Reddi hebben we alles onder één dak: website, webshop én online marketing. We creëren niet alleen je website of webshop, we steken er ook een krachtig online marketing achter zodat jij zowel offline als online groeit.

Onze online marketing diensten

Adverteren op sociale media

Een interessante manier om efficiënt aan online marketing te doen en je bereik te vergroten is adverteren op sociale media. Het is belangrijk dat je weet hoe je het grootste bereik kan creëren en daarmee warme leads omzet naar betalende klanten. Wij helpen je daarbij.

Adverteren op Google

Google Ads is een handige tool om de mensen te bereiken die al naar je product of dienst op zoek zijn. Onze online marketeer stippelt voor je bedrijf of product een passende strategie uit, die je website een boost aan nieuwe bezoekers geeft! Google Ads kan je zichtbaarheid enorm vergroten en is een uitermate geschikte tool om aan online marketing te doen.

We starten altijd eerst met een zoekwoordenonderzoek zodat het duidelijk is met welke zoekwoorden of keywords we de advertentie zullen opzetten. Onze copywriter schrijft daarna de advertentietekst rekening houdend met die keywords.

Benieuwd naar een campagne van Reddi? Ontdek ze hier

Remarketing als online marketingtool

Bij online marketing hoort ook retargeting of remarketing. Niet elke bezoeker van je website wordt direct een betalende klant. Met een goede remarketingstrategie zorgen we ervoor dat we op een later tijdstip je potentiële klant nog eens bereiken met een advertentie. Zo vergroot je de kans op een daadwerkelijke aankoop of aanvraag.

SEO als krachtig online marketingtool

Een website die niet Search Engine geoptimaliseerd is, is als een prachtig reclamebord op het einde van een doodlopende straat. Het staat daar een beetje mooi te wezen, maar er is geen kat die het ziet. SEO zorgt ervoor dat de juiste mensen hun weg vinden naar je website. We helpen je ook met het opzetten van Google My Business en Bing Mijn bedrijf zodat je optimaal kunt gevonden worden.

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kan je veel mensen bereiken en warme leads verzamelen. Je kan het gebruiken bij een advertentie of je kan websitebezoekers zich laten inschrijven voor een nieuwsbrief, webinar of ander evenement die je organiseert. E-mailmarketing wordt ook vaak gebruikt als online marketing voor retargeting van advertenties. Zo kan je de mensen die op je advertentie klikten en hun gegevens achterlieten contacteren. E-mailmarketing is ook zeer geschikt om warme leads te verzamelen en te bereiken wat uiteindelijk resulteert in meer omzet.

Gratis strategiesessie

Benieuwd hoe wij je kunnen begeleiden naar meer online en offline zichtbaarheid? Hoe we je online marketing een boost kunnen geven? Maak een afspraak voor een gratis gesprek waarbij we samen een strategiesessie bespreken.

Leadinfo - Wie bezoekt je website?

Leadinfo is de tool bij uitstek voor B2B-bedrijven om website bezoekers om te zetten in betalende klanten. De tool geeft je een overzicht van elk bedrijf dat op je website is geweest. Je vindt er terug via welk kanaal ze gekomen zijn en welke pagina’s ze bezocht hebben. De mailbox-lay-out geeft je een uitgebreid bedrijfsprofiel van elke bezoeker. Geen ingewikkelde statistieken en uiteraard volledig GDPR-proof.

Fotografie

Het oog wilt ook wat. Daarom zijn goede afbeeldingen van producten voor bijvoorbeeld een webshop van cruciaal belang. Onze huisfotograaf met een expertise in productfotografie is een krak in zijn vak. Portretfoto’s? Sfeerbeelden? Reddi is je partner!

Wil jij een straffe online
marketingcampagne op maat?

Heb je al een idee of wil je graag eens een gratis strategiesessie inplannen om te kijken wat online marketing voor je bedrijf kan betekenen? Laat je e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je liever meteen iemand spreken? Dan kan je ook altijd bellen op  +32 (0)14 24 26 60.

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)