Reddi - online marketing en websites

Online marketing

Bereik je ideale klant met een online marketingcampagne op maat

Bereik jouw ideale klant met een online marketing- campagne op maat

Wil jij ook meer halen uit je website? Is jouw Google-ranking aan de lage kant of krijg je nauwelijks aanvragen? Onze inhouse digital marketeer stelt samen met jou een plan van aanpak op.

Leid je doelgroep door je salesfunnel en vertaal interesse in verkoop met volledige online marketingcampagnes.

Adverteren op sociale media

Een interessante manier om efficiënt je bereik te vergroten is adverteren op sociale media. Hier zit echter ook de grootste valkuil voor beginnende social media adverteerders. Je wilt natuurlijk deze bezoekers omzetten in bestellingen.

Adverteren op Google

Google Ads is een handige tool om de mensen te bereiken die al naar je product of dienst op zoek zijn. Onze online marketeer stippelt voor je bedrijf of product een passende strategie uit, die je site een boost aan nieuwe bezoekers geeft!

Gratis Strategiesessie

Benieuwd hoe online marketing van toepassing is op je bedrijf? Maak een afspraak voor een gratis strategiesessie en we bespreken samen de mogelijkheden. 

Remarketing

Niet elke bezoeker van je website wordt direct een betalende klant. Met een goede remarketingstrategie zorgen we ervoor dat we je bezoekers op andere plekken dan je eigen website weer eens aan je dienst of product herinneren. Zo vergroot je de kans op een daadwerkelijke aankoop of aanvraag.

SEO

Een site die niet search engine geoptimaliseerd is, is als een prachtig reclamebord op het einde van een doodlopende straat. Het staat daar een beetje mooi te wezen, maar er is geen kat die het ziet. SEO zorgt ervoor dat de juiste mensen hun weg vinden naar je site. We helpen je ook met het opzetten van Google My Business en Bing mijn bedrijf zodat je optimaal kunt gevonden worden.

Leadinfo

Wie bezoekt nu echt je website?

Leadinfo is de tool bij uitstek voor B2B-bedrijven om website bezoekers om te zetten in betalende klanten. De tool geeft je een overzicht van elk bedrijf dat op je website is geweest. Je vindt er terug via welk kanaal ze gekomen zijn en welke pagina’s ze bezocht hebben. De mailbox-lay-out geeft je een uitgebreid bedrijfsprofiel van elke bezoeker. Geen ingewikkelde statistieken en uiteraard volledig GDPR-proof.

E-mail marketing

Bezoekers van je site hebben een bepaald niveau van interesse getoond. Als je die geïnteresseerde mensen naar je site kan blijven leiden, houd je ze warm. Dat is retargeting. 

Content marketing

De juiste content zorgt ervoor dat je relevant blijft. Onze digital marketeer bepaalt met jou de contentstrategie en ons team van copywriters en designers doet de rest. Nood aan fotografie? Onze eigen fotograaf kan voor jou aan de slag. Wij nemen het volledige proces uit handen zodat jij nergens meer aan hoeft te denken.

Heb je al een idee of wil je graag eens een gratis strategiesessie inplannen om te kijken wat online marketing voor je bedrijf kan betekenen? Laat je e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je liever meteen iemand spreken? Dan kan je ook altijd bellen op  +32 (0)14 24 26 60.

Wil jij een straffe online

marketingcampagne op maat?

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)