Reddi - online marketing en websites

Website laten maken

Om je website te creëren, gebruiken we geen templates maar ontwerpen we een website op maat. Waarom? Elk bedrijf is anders. Elke onderneming heeft andere noden en behoeften. Daar past een voorgekauwde template niet bij. Onze experts luisteren naar je wensen en gaan eerlijk met je in gesprek over wat kan en eventueel minder geschikt is voor je bedrijf. Daarna pas gaan we een design creëren die helemaal bij jou en je bedrijf past.

Website laten maken: van eenvoudig tot complex

Als bedrijf wil je je klanten de beste service of het beste product aanbieden. Een goed functionerende en visueel aantrekkelijke websitelaten maken hoort daarbij. Zeker als die website ook nog eens rankt in Google! Bij Reddi staat samenwerken centraal. Jij kent je bedrijf het allerbeste.

We luisteren naar je verhaal. We noteren je noden en wensen want voor elke onderneming zijn die anders. Daarna vertellen we je de mogelijkheden en beslis jij als ondernemer wat je nodig hebt en waarmee je verder de website wilt laten maken. We komen vrijblijvend bij je langs of voel je van harte welkom bij Reddi in Beerse, de Kempen voor een gesprek vol mogelijkheden!

Een website bij Reddi? Dit kan je verwachten:

Webdesign op maat. Wij gebruiken geen templates.

Responsief design voor mobiel, tablet en desktop.

SEO-optimalisatie waardoor je vindbaar bent in Google.

Een gebruiksvriendelijk systeem, zodat je zelf ook aanpassingen kunt doen.

Waarom kiezen voor een website bij Reddi?

Opvolging van A tot Z en één aanspreekpunt voor al je vragen.

Een team van digitale experts met meer dan 15 jaar ervaring

Toegang tot de experten van onze partner Brandle

Huisfotograaf voor studio en bedrijfsfotografie

Tweetalige copywriter die al je teksten kan schrijven

Benieuwd naar een project van Reddi? Ontdek ze hier!

Igo4fit

IGo4fit is een Kempische gym waar persoonlijke aanpak centraal staat. Ze kwamen bij Reddi met de vraag voor een nieuwe huisstijl, inclusief website.

| Frisse nieuwe huisstijl en stoer logo dat kracht uitstraalt.

| Duidelijke informatie website die mensen informeert over het aanbod.

| Integratie met app die trainingen en lessen beheert.

Een website laten maken, onze werkwijze:

We bouwen websites met onze klanten, niet voor onze klanten.

1

Kick-off meeting
We starten je project met een inspirerende kick-off meeting. Via een open gesprek praten we over je wensen en verwachtingen. We houden rekening met je huidige situatie en bespreken je digitale toekomstplannen. Zo is je nieuwe website toekomstbestendig.

2

Research
Voor we beginnen met ontwerpen, doen we het nodige onderzoek. We definiëren de buyer persona’s, customer journey en doen optioneel ook een keyword onderzoek.

3

Wireframing & Design
Rekening houdend met de resultaten van het onderzoeksrapport beginnen we met het bouwen van het skelet van de website, de wireframes. Om je een goed idee te geven van het eindresultaat, maken we ook een aantrekkelijk statisch ontwerp.

4

Setup & Stylesheet
In deze fase zetten we je project technisch op en plaatsen we alle stijlelementen zoals kleuren, lettertypes enzovoort in een stylesheet. Zo krijgt je website een mooie uniforme look die past bij je huisstijl.

5

Development
Zodra de onderzoeks-en ontwerpfase is afgerond, beginnen we met de bouw van je website. We bouwen de pagina’s op en vullen de content in. In deze fase zetten we ook de eventueel dynamische elementen op.

6

Go Live!
Voor we je website live zetten, doen we eerst uitgebreide tests met mensen die niet bij je project betrokken zijn. Dit geeft ons het beste idee waar er mogelijk kleine foutjes zitten. Je kunt in deze fase ook de nodige testruns doen met je eigen interne panel. Nadat de website live gaat, heb je nog vier weken de tijd om eventuele fouten of bugs te melden.

Hoeveel kost een website van Reddi?

Bij Reddi vinden we transparantie erg belangrijk. Na een uitgebreid kick-off gesprek bezorgen we jouw een duidelijke offerte op maat. Onze prijzen zijn erg duidelijk en modulair opgebouwd. Je betaalt dus enkel voor de functionaliteiten die jouw project nodig heeft.

De jaarlijkse kosten van een website bij Reddi start vanaf €59 per maand. Hierin zit alles inbegrepen voor een goed functionerende website én natuurlijk ook uitstekende service & support.

Reddi one

€59

/ maand*

* jaarlijks gefactureerd

Inbegrepen:

| Hosting (1GB)
| SSL-certificaat
| 1 URL
| Security Updates
| SEO optimalisatie
| Eenvoudige interface

Gratis websitecheck:
Hoe goed scoort je website?

Heb je het gevoel dat je website aan vernieuwing toe is? Laat je gegevens achter en wij doen een check van je volledige website. Bij Reddi onderzoeken we onze 12 pijlers voor een succesvolle website.

Samenwerkingen met Reddi

SmetJet: Employer brandingcampagne

Smet Jet is de referentie voor industrieële reiniging. Wij bedachten een totaalconcept om hun employer branding naar een hoger niveau te tillen.

| 'One-stop-shop' campagne van concept tot uitwerking.

| Online marketincampagne op facebook en instagram.

| Jobsite die volledig bij het nieuwe concept past.

Brandle: Portfolio website

Get noticed! Naast Reddi digital agency staat Brandle hét branding & communicatie agency. 

| Nieuwe hedendaagse huisstijl die past bij het bedrijf.

| Portfolio-website die aan de hand van projecten toont wat Brandle allemaal doet.

| Conversiegerichte website die bezoekers uitnodigt contact op te nemen.

Heb je nog vragen?

Heb je na het lezen van deze informatie toch nog een vraag? We hebben de antwoorden van de meestgestelde vragen over het laten maken van je website hieronder opgelijst. Vind je niet meteen een antwoord terug? Stuur ons dan gerust een berichtje en dan bekijken we jouw vraag zo snel mogelijk!

Bij Reddi willen we elke klant helpen met een oplossing op maat. Websites heb je in alle soorten en maten en afhankelijk van hoe uitgebreid je project is, zal de prijs ook verschillen. Echter, zal je er wel van versteld staan voor welke prijs we al een website kunnen aanbieden. Je kan altijd een gratis vrijblijvend gesprek inplannen, dan bekijken we wat exact de noden van jouw bedrijf zijn én bezorgen we je daarna een persoonlijke offerte. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Voor een gemiddelde website rekenen wij zo'n 2 à 3 maanden. We willen voldoende tijd nemen om iets af te werken waar we écht trots op zijn. Heb je een specifieke deadline in gedachten? Dan horen we dat graag tijdens het intakegesprek, en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Absoluut! Je website wordt zo gebouwd dat je kleine aanpassingen volledig zelf kan doen. Bij de oplevering van je website krijg je van ons gratis een opleiding en login en kan je meteen zelf aan de slag. Zo hoef je niet al je vragen te mailen, wat tijd en natuurlijk geldbesparend is. Wil je zonder zorgen een website die up to date blijft? Ook dat is makkelijk geregeld met onze supportpaketten. 

In ons all-in abonnement zit de hosting, security updates en één gratis domeinnaam inbegrepen. De prijs die je op deze website ziet, is de prijs die je maandelijks betaalt. Geen onverwachte verrassingen!

Absoluut! Na elke afgeronde fase van je project ontvang je een factuur. Zo wordt de investering vanzelf beter gespreid.

De kost van je website wordt jaarlijkse gefactureerd. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand om je website op te zeggen.

Zin om je website door Reddi te laten maken?

Nood aan een nieuwe website? Of is je oude website aan vervanging toe? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact me je op. Spreek je liever meteen met iemand? Dan kan je ons ook altijd bellen op +32 (0)14 24 26 60.

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)