Reddi - online marketing en websites

Moved to Help

Evenementenwebsie voor een benefiet

Bedrijf:
Rotary Club Turnhout &
Rotary Hoogstraten Kempen

Services:
Website

Benefiethappening Moved to Help
Met Moved to Help wordt de grootste, sportiefste benefiethappening in de Kempen georganiseerd voor bedrijven, families en vriendenclubs. Door deel te nemen aan de activiteiten steun je verschillende goede doelen.

De uitdaging

Een website voor een sportieve benefiethappening die alle informatie over het evenement bevat.

Het resultaat

Een evenementwebsite die jaarlijks makkelijk up to date kan gebracht worden door het intuïtieve websitesysteem dat gebruikt is.

Website

Als partner van Moved To Help hebben wij voor deze benefiet een website gebouwd die makkelijk te beheren is. Door ons intuïtieve websitesysteem kunnen de jaarlijkse aanpassingen snel en makkelijk uitgevoerd worden.

Een duidelijke structuur zorgt ervoor dat de verschillende evenementen met bijhorende informatie makkelijk te vinden is voor de bezoeker. Leuke dynamische elementen zorgen ervoor dat de website hedendaags toont.

Bekijk ook onze andere cases!

Contact

Bel ons. +32 (0)14 24 26 60
Wat fijn dat je helemaal tot aan het formulier bent geraakt. Zou die lege ruimte er niet veel fijner uitzien als je ze vult met jouw woorden? Maak ons blij en stuur ons een berichtje.

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)