Reddi - online marketing en websites

Tastyfit

Een nieuwe huisstijl en webshop 

Bedrijf:
Tastyfit

Services:
Huisstijl, grafische vormgeving, webshop

Gezonde take-away maaltijden
Wanneer je omwille van een pandemie plots je gym moet sluiten, kom je met de creatiefste ideeën om mensen te blijven inspireren. Zo ontstond dit gezonde take-away bedrijf.

De uitdaging

Na een succesvol eerste jaar was er nood aan een nieuwe merknaam, huisstijl en webshop voor dit Kempisch bedrijf dat gezonde take-away maaltijden makkelijk wilt aanbieden.

Het resultaat

Een merknaam die het gezonde en smakelijke karakter in de verf zet, een modern logo dat daar perfect bij aansluit en een webshop die doet watertanden.

"Gezond en lekker" dat vat de merknaam Tastyfit perfect samen. Een krachtig logo en een classy kleurencombinatie van antraciet met lichtblauw sluiten netjes aan bij het thema. Ook op de verpakkingen ziet de huisstijl er gelikt uit. Enjoy your meal!

Merknaam en huisstijl

Website met webshop

Het assortiment van Tastyfit verandert regelmatig. Met onze webshopmodule kan de klant gemakkelijk producten toevoegen of verwijderen. Ook het beheer van de binnenkomende bestellingen verloopt bijzonder eenvoudig. Natuurlijk zorgden we ervoor dat de lekkere gerechten in de webshop helemaal tot hun recht komen.

Online marketing

Hoe overtuig je iemand om eens een keertje te genieten van een maaltijd van Tastyfit? Met een leuke winactie natuurlijk! We hebben voor Tastyfit een dynamische online marketing campagne opgezet die als belangrijkste doel had om nieuwe klanten te werven. Als je eenmaal geproefd hebt van Tastyfit, kom je immers gegarandeerd nog terug. 

Bekijk ook onze andere cases!

Contact

Bel ons. +32 (0)14 24 26 60
Ben je ook op zoek naar een nieuwe webshop? Of heb je een andere digitale uitdaging waar je graag de hulp van onze experten voor inroept? Stuur ons een berichtje en we contacteren je zo snel mogelijk.

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)