Smet Jet

Join the Smet Jet Force

Bedrijf:
Smet Jet

Services:
Concept, grafische vormgeving, website, online marketing

Referentiebedrijf voor de industrie
Smet Jet is sterk in industriële reiniging en tal van andere gespecialiseerde diensten voor de industrie. In België is het bedrijf vanuit vijf vestigingen actief in het hele land. Smet Jet is een begrip in de sector en staat ook bekend als een uitstekende werkgever.

De uitdaging

Net zoals meerdere bedrijven ondervindt ook SmetJet problemen met het vinden van personeel. Smet Jet kwam naar ons toe met de vraag hen te helpen met hun communicatie.

Het resultaat

Een gloednieuwe employer brand die aansluit bij het profiel waar Smet Jet naar op zoek is. Naar aanleiding van de jaarlijkse jobdag werd deze nieuwe branding gelanceerd in combinatie met social media advertenties en een campagne-website.

Concept van A tot Z

Een one-stop-shop voor campagnes, dat zijn wij vaak. Van het bedenken van het concept, tot de uitvoering (concept, fotografie, vormgeving en website) en strategische planning. En al dat moois gewoon inhouse!

Fotografie

De mensen bij Smet Jet staan centraal. Het was dan ook meteen duidelijk dat we het met beelden van echte werknemers gingen werken om de campagne op te bouwen. Tijdens de shoot werden zowel actiebeelden op locatie, als portretten gemaakt die naderhand op verschillende manieren gebruikt kunnen worden in de campagne.

Een campagnewebsite voor de jobdag

Naar aanleiding van de jobdag werd een aparte one-pager gemaakt en gelanceerd, volledig in de stijl van de campagne. Inschrijven voor de jobdag stond centraal, in combinatie met het tonen van  ervaringen van huidige werknemers. Een aparte website zorgt ervoor dat we de stijl volledig kunnen toepassen en alle content kunnen afstemmen op de doelgroep.

Online marketing

Bekijk ook onze andere cases!

Wil jij ook online schitteren?

En genieten van het creatieve brein van onze digitale experten?
Laat je gegevens achter. Ons digital team bekijkt graag hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen boosten!

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)