AGePe

Zakelijke website voor logistieke software

Bedrijf:
AGePe

Services:
Grafische vormgeving, website

AGePe, Logistics software
MyLogistics is het unieke product van AGePe, dat speciaal is ontworpen als logistieke software die afgestemd is op de behoeften van jouw branche. Het biedt bedrijven in de logistieke sector een complete oplossing voor administratieve en logistieke automatisering. Deze innovatieve ERP-software stelt bedrijven in staat om nog efficiënter te werken en hun operationele processen te optimaliseren.

De uitdaging

De huidige website voldeed niet meer aan de standaarden en verwachtingen van de gebruikers. Concurrentie in de software-wereld is heviger dan ooit tevoren waardoor het belangrijk was voor AGePe om een website te hebben die hen onderscheidt van de rest. De uitdaging voor het Reddi-team was duidelijk: Een vernieuwe website die de gebruikerservaring verbetert, de zichtbaarheid vergroot en de online aanwezigheid versterkt.

Het resultaat

Door de vernieuwde website met een fris design springt deze zakelijke website er nu echt uit. Elk segment binnen de doelgroep heeft nu een eigen pagina, waardoor bedrijven zich direct aangesproken voelen. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring en verhoogt de kans dat bezoekers langer op de website blijven en uiteindelijk overgaan tot actie.

Benieuwd hoe de website er eerst uitzag? Swipe naar rechts voor een voor en na.

Nieuwe huisstijl

Om de website van AGePe aantrekkelijker te maken, was een van de eerste taken om te zorgen voor een visueel mooi ogend ontwerp. AGePe gebruikt reeds twee verschillende tinten blauw, dus het was belangrijk om deze kleuren te behouden. Echter, om het geheel wat meer levendigheid te geven, hebben we ervoor gekozen om een contrasterende kleur oranje toe te voegen. Dit heeft bijgedragen aan het creëren van een evenwichtig en aantrekkelijk ontwerp voor de website.

Kleuren die bij het bedrijf passen

Blauw is een kleur die we regelmatig zien in branding en design. Dit komt omdat we blauw associeren met betrouwbaarheid en professionaliteit. Het creëert een gevoel van stabiliteit. Wanneer blauw wordt gecombineerd met oranje ontstaat een mooi contrast. Oranje is een warme en energieke kleur die aandacht trekt en enthousiasme oproept. Dit geeft ons de ideale balans tussen vertrouwen en energie, en dat willen we graag uitstralen.

Meertalige website

Voor AGePe was het van belang dat de website in twee talen beschikbaar zou zijn. Een voordeel van het gebruik van Reddi voor de website is dat er op een later moment gemakkelijk nieuwe talen toegevoegd kunnen worden. Hierdoor is het niet noodzakelijk om bij de lancering van de website direct alle talen beschikbaar te hebben. 

Bekijk ook onze andere cases!

Wil jij ook online schitteren?

En genieten van het creatieve brein van onze digitale experten?
Laat je gegevens achter. Ons digital team bekijkt graag hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen boosten!

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)