Reddi - online marketing en websites

RaamSelect

Steeds op zoek naar het beste.

Bedrijf:
RaamSelect

Services:
Grafische vormgeving, website, copywriting, fotografie

Schrijnwerk uit eigen atelier
RaamSelect is een Belgisch familiebedrijf met een jarenlange ervaring. Sinds 1984 produceert het bedrijf ramen, deuren en veranda’s in hout, aluminium en PVC. RaamSelect werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor architecten, bouwbedrijven en andere professionele klanten.

Upgrade van de huisstijl

RaamSelect vroeg Reddi een nieuwe website te ontwikkelen. Omdat de huisstijl van het bedrijf aan een opfrissing toe was, besloten we eerst de grafische identiteit een upgrade te geven.

Meer klasse met nieuwe kleuren

Aan de typografie van het vertrouwde logo werd niets veranderd. De nieuwe kleuren verwijzen naar de materialen waarmee RaamSelect werkt en geven de huisstijl een kwaliteitsvolle uitstraling.

Nieuw huislettertype

We introduceerden een nieuw huislettertype dat bij uitstek geschikt is voor tekst op de website. Freight Sans Pro is een helder, schreefloos lettertype dat perfect leesbaar is op kleine beeldschermen. Maar ook op drukwerk komt de tijdloze elegantie van het nieuwe lettertype mooi tot uiting.

Book

Semibold

Bold

Copywriting voor de website

Reddi verzorgde alle teksten op de website. Leesvriendelijke teksten en een consequente eenheid van stijl stonden voorop. Alle info werd zorgvuldig opgedeeld in korte, helder geformuleerde alinea’s.

Fotografie op maat

Speciaal voor de website maakten we nieuwe beelden in de showroom en in het atelier. De sfeervolle foto’s geven de website een authentieke uitstraling en brengen op een aantrekkelijke manier het ambachtelijke karakter van het bedrijf tot uiting.

Mens en materie in beeld

Mooie detailfoto’s van de producten en levendige sfeerbeelden met medewerkers wisselen elkaar af.

Gebruiksvriendelijk en aanpasbaar

We ontwikkelden de volledige website van RaamSelect op ons Reddi-platform, met een aantrekkelijke homepage, heldere navigatie, mooie beelden en vlot leesbare teksten. Met de gebruiksvriendelijke Reddi-interface kan RaamSelect zelf de inhoud van de website actueel houden.

Database met filtering

RaamSelect toont tal van realisaties op de website. Een filterfunctie geeft bezoekers de mogelijkheid alleen projecten te bekijken die voor hen relevant zijn. Zo kan je kiezen voor veranda’s of deuren en ramen, of voor één van de drie materialen waarmee RaamSelect werkt.

Aantrekkelijk en responsief design

We zorgden er ook voor dat de website mooi oogt op elk platform. Smartphone, tablet of computer: de website van RaamSelect komt op elk beeldscherm uitstekend voor de dag.

Employer branding

Speciale aandacht werd besteed aan employer branding. De vacaturepagina belicht de voordelen van een job bij RaamSelect en biedt een overzicht van de actuele vacatures.

Bekijk ook onze andere cases!

Wil jij ook online schitteren?

En genieten van het creatieve brein van onze digitale experten?
Laat je gegevens achter. Ons digital team bekijkt graag hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen boosten!

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)