Reddi - online marketing en websites

Succes@Bouw

Evenementwebsite en campagne

Bedrijf:
Bouwunie

Services:
Concept, grafische vormgeving, website, online marketing

Inspiratiefestival voor bouwprofessionals
Succes@Bouw is een gloednieuw concept, bedacht door de Bouwunie om bouwprofessionals te inspireren tijdens een live event met een panel van experts en enkele interessante keynote sprekers.

De uitdaging

Bedenk een gloednieuwe huisstijl voor de eerste editie van Succes@Bouw, inclusief logo, grafische elementen en website. De website moet duidelijk het programma weergeven en bezoekers moeten zich makkelijk kunnen inschrijven. Daarnaast dient er ook online reclame gemaakt te worden voor het evenement zodat er meer mensen zich inschrijven.

Het resultaat

Een toffe one-pager die geconnecteerd is aan een inschrijfmodule waarmee je je inschrijvingen gemakkelijk kan beheren. Bevestigingse-mails worden automatisch verstuurd en de opvolging kost geen tijd meer. Daarnaast lanceerden we een online campagne met social media advertenties en verschillende e-mails om de doelgroep optimaal te bereiken.

Gloednieuw logo

Voor Succes@Bouw gingen we op zoek naar een logo dat bij het stoere karakter van de sector past. Het kleurgebruik komt volledig tot zijn recht en het logo in 3D zorgt voor een speelse link met de bouwsector.

E-mails afgestemd op de doelgroep

Gedurende de campagne stuurde we enkele e-mails naar de doelgroep. De inhoud van de e-mails was afgestemd op de timing van de campagne. Omdat het een eerste editie van het evenement is, is het belangrijk om mensen voldoende te laten kennismaken met het nieuwe concept. In een later stadium lag de focus op ervoor zorgen dat mensen zich inschreven voor het inspiratiefestival.

Evenementwebsite

Een specifieke evenementwebsite zorgt ervoor dat het voor de bezoekers erg duidelijk is waar het om gaat. We kozen voor een one-pager met alle informatie en een integratie die de inschrijvingen op een makkelijke manier beheert. De website deelt voornamelijk praktische informatie over het evenement, de sprekers, het programma, de partners, etc.. en dit alles in een stoere branding die bij het evenement past.

Online marketing

Via advertenties op Linkedin, Facebook en Instagram werd reclame gemaakt voor het evenement. Door te segmenteren naar een relevante doelgroep zorgen we ervoor dat het advertentiebudget optimaal gespendeerd wordt. Via duidelijke opvolging en constante bijsturing bekijken we welke kanalen het interessants zijn.

Bekijk ook onze andere cases!

Wil jij ook online schitteren?

En genieten van het creatieve brein van onze digitale experten?
Laat je gegevens achter. Ons digital team bekijkt graag hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen boosten!

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)