Reddi - online marketing en websites

Brandle

Een indrukwekkend online portfolio

Bedrijf:
Brandle

Services:
Huisstijl, grafische vormgeving, website

Brand & design agency
Als brand & design agency helpt Brandle merken groeien. Zowel online als offline. Creatieve campagnes, branding, content creatie, fotografie, 3D,.. Brandle biedt een heel reeks creative services aan voor een tal van referentie merken in hun industrie.

De uitdaging

Maak een website die erop gericht is om aan de hand van specifieke klantencases te tonen wat Brandle allemaal in zijn mars heeft. De website moet visueel spreken en opvallen tussen andere websites.

Het resultaat

Een opvallende, nieuwe huisstijl en atypische website met inspirerende projecten die (potentiële) klanten een goede impressie geven over de capaciteiten van Brandle.

Opvallende website

"Get noticed" dat is de bedrijfsslogan van Brandle. Voor deze website is gekozen voor een atypische design met de headers in een speciaal lettype. De nadruk ligt op de opvallende en inspirerende projectportfolio.

Brandle wil meer bieden dan een eenvoudige opsomming van mogelijke diensten (want dat zijn er nogal wat!). Er werd gekozen om alle cases op een attractieve manier weer te geven. Weinig tekst, maar des te meer superprofessionele beelden en ook interactief. Zo zien bezoekers in één oogopslag wat het Brandle-team in zijn mars heeft.

Bekijk ook onze andere cases!

Contact

Bel ons. +32 (0)14 24 26 60
Wat fijn dat je helemaal tot aan het formulier bent geraakt. Zou die lege ruimte er niet veel fijner uitzien als je ze vult met jouw woorden? Maak ons blij en stuur ons een berichtje.

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

Socials



Reddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)