Reddi - online marketing en websites

Ready for Reddi? 

Reddi is het digitale luik van Brandle. We zijn een dynamisch bedrijf gebouwd uit enthousiastelingen die vol goesting je bedrijf in the spotlight willen zetten. Als full service digital agency specialiseren we ons in online groei door het creëren van websites, webshops en online marketing te combineren. Ons straf team van digitale experten geeft je onderneming een boost met groei als gevolg.

Reddi + Brandle = boost naar succes!

Brandle maakt je bedrijf zichtbaar, laat je merk opvallen. Als full-service communicatiebureau zorgen zij ervoor dat jouw brand staat als een huis. Je kan genieten van meer dan 20 jaar ervaring en persoonlijke service van elke expert bij Brandle. Van marketing tot content creation en van grafische vormgeving tot fotografie, we hebben het allemaal onder één dak.

Wij bij Reddi werken samen met de ervaring van Brandle. We complementeren en versterken elkaar zodat elke onderneming die met ons samenwerkt krachtig groeit.

Bij Reddi geloven we in:

Een no-nonsense aanpak waarbij we transparant en duidelijk met je samenwerken.

Juist omdat we jou als klant centraal zetten, kan je heel gemakkelijk met ons communiceren over je wensen en hetgeen je nodig hebt. Bij Reddi werken we samen met jou,niet enkelvoor jou. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen zodat alles duidelijk is voor iedereen. Heb je vragen over een bepaald project? We staan voor je klaar.

Bij Reddi geloven we niet in half werk, we leveren altijd het beste resultaat. Hoe doen we dat? We combineren de ervaring van Brandle, het communicatiebureau, met het jong talent bij Reddi. Websites en webshops met complete online marketingstrategie? We’ve got you covered!
 

Reddi is ready voor:

| Samenwerking
| Kracht
| Persoonlijke service
| Klanten staan centraal
| Down to earth
| Resultaat

Wat we doen bij Reddi

Veel bedrijven hebben nood aan sterke digitale tools voor zichtbaarheid maar ook voor automatisatie van bepaalde zaken. Online marketing is het antwoord hierop. Het is een feit dat online marketing niet zonder een goede website of webshop kan.

Daarom hebben we Reddi gecreëerd. Reddi is het digitale luik van Brandle waar we met een jong en deskundig team gebruiksvriendelijke website & webshop-platformen bouwen. Hieraan kan dus een sterke online marketingcampagne gekoppeld worden wat resulteert in maximale zichtbaarheid.

We bieden een creatief totaalconcept, op maat gemaakt maar zonder het kostenplaatje van traditionele websystemen.

Reddi voor kmo's

Als digital agency zijn we bekend in de Kempen en omstreken. Ons kantoor vind je in Beerse waar we samenwerken met de experts van Brandle. Ben je zaakvoerder of founder van een kmo en zou je graag je website of webshop meer laten opvallen tussen alle anderen? Wij bij Reddi zorgen ervoor. Is je huidige webshop niet meer van ‘deze tijd’? Profiteer van het creatieve brein bij elk van onze digitale experten, we delen onze magie graag!

Velen gingen je voor en daar zijn we super trots op!

Eric
Account Director

Henrike
Digital Marketeer

Dani
Cross Media Designer

Michiel
Cross Media Designer

Kevin
Account Manager

Meet the team

Reddi is het digitaal luik van Brandle. Dit wilt zeggen dat je niet enkel onze digitale experts ter beschikking hebt, maar ook kan rekenen op het volledige Brandle-team. Grafische vormgeving, nieuwe logo nodig, een brochure met aangepaste fotografie en copywriting? Wij kunnen je helpen. Eén partner, één aanspreekpunt, full-service aanbod!

Rik
Account Manager

Wim
Art Director

Hans
Creative Director

Britt
Graphic Design & Final Art

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)