Reddi - online marketing en websites

Bouwen van je site

Er is een eenmalige setupkost voor het aanmaken en opzetten van je project. Daarnaast zijn er ook nog de kosten voor het bouwen van je site. Je krijgt van ons een gedetailleerde offerte met setupkost en ontwerp/bouwkost. Hoeveel deze kosten bedragen, hangt uiteraard af hoe groot je site is en welke opties je wenst.
Afbeeldingen en teksten zijn niet inbegrepen en worden door de klant aangeleverd. Reddi kan je uiteraard wel helpen met stockbeelden, fotografie en copywriting. Als je dit wenst, nemen we dit op in je gedetailleerde offerte.

Dat kan zonder probleem.

De goedkoopste manier is om een van onze 16 standaardtemplates te nemen en deze door onze Reddi medewerkers te laten invullen.

Abonnement

In je Reddi abonnement zit hosting (fysieke locatie waar je website opgeslagen wordt), SSL-certificaat (veilige website), 1 URL, Security Updates, gebruik van onze interface en een aantal uren support (in de ruimste zin van het woord). Zo heb je een all-in pakket en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. 
Nee, je maandelijkse kost wordt in 1 jaarlijkse factuur verrekend (1 factuur = 12x maandelijse kost).

Je kan 2 maal per jaar kosteloos van abonnement wisselen.

Het volstaat om een mail te sturen waarin je aangeeft dat je je abonnement wil stoppen. Hou wel rekening met een opzegperiode van 30 dagen.

Voor Reddi klanten die geen inbegrepen support wensen, hebben wij de Reddi One fomule (hosting, SSL-certificaat, security updates en 1 URL).

Support

Bij Reddi krijg je support in de breedste zin van het woord. Je kan aanpassingen laten maken aan de site (technisch of grafisch), maar je kan ook onze copywriter, fotograaf of digital marketeer aan het werk zetten.
Je kan veranderen van abonnementsformule of bijkomende uren nemen (90€ ex BTW /uur).

 

Je kan steeds beroep doen op support. Deze gepresteerde uren worden gefactureerd aan € 90 ex BTW /uur. Heb je op regelmatige basis assistentie nodig, is een Reddi abonnement inclusief support uiteraard voordeliger.

Dat kan je zelf kiezen. Je beslist zelf wanneer, hoe en hoe frequent je je supporturen inzet.

Staging omgeving

Een staging-omgeving is een tijdelijke omgeving waarin we je website maken. Zo kan je je project op de voet volgen. Ook is het mogelijk om de staging-link te delen, zodat je je collega's op de hoogte kan houden.
Uw staging-omgeving is beschikbaar tot uw site live gaat.

Online marketing

De prijs voor een online campagne hangt af van het kanaal, bereik en doelgroep. Je krijgt van ons steeds een duidelijke indicatie van advertentiekosten.
Voor een online campagne heb je kosten voor de aanmaak van je advertentie, advertentiekosten en kosten voor de opvolging van je campagne.

Zodra je campagne online is, monitoren we op regelmatige basis de resultaten. Zolang je campagne loopt, sturen we op regelmatige basis bij om het maximale resultaat te behalen.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder. Je kan mailen naar info@reddi.be of laat je e-mailadres achter en wij nemen contact op met jou. +32 (0)14 24 26 60

Corporate design, grafische vormgeving, copywriting & fotografie? Meer info op www.brandle.be.

Dennenlaan 6

B-2340 Beerse

+32 (0)14 24 26 60

info@reddi.be

BE0461 095 042

SocialsReddi, online marketing en websites voor KMOs en internationale bedrijven. Social media marketing en online adverteren
Brandle, design en branding agency in Beerse (Fotografie, huisstijl, copywriting, online marketing, grafisch ontwerp)